Valitse sivu

Tasonimikkeet

Opetuksemme  on taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetussuunnitelman mukaista. Se tarkoittaa sitä, että oppilas edistyy vuosittain tasolta toiselle. Tämä kuitenkin edellyttää jatkuvaa osallistumista. Tasoilla Pt (=perustaso) oppilaan tulisi osallistua kaksi kertaa viikossa opetukseen, tasoilla J1-J2 olisi osallistuttava opetukseen kolmesti viikossa. Oppilas ei voi itse päättää siirtyä tasolta toiselle vaan siirtosuosituksen tekee opettaja. Oppilaat, jotka osallistuvat kesäkaudella opetukseen, voivat siis korvata syyskaudella avoimiksi jääneitä suorituksiaan ja päästä näin siirtymään tasolle, jolle eivät olisi pääsemässä vielä kevätkauden suoritusten ja tasonsa perusteella. Kesäkauden korvaukset ovat voimassa syyskuun 2018 loppuun, tuon ajan jälkeen ei kesäkauden korvauksilla voi tunneille osallistua.

 

Alkeet 1:

Et ole tanssinut aiemmin tai aloitat kokonaan uuden lajin.

 

Alkeet 2:

Olet osallistunut alkeistason tunneille vähintään puoli vuotta tai olet harrastanut tanssia aikaisemmin ja olet palaamassa harrastuksen pariin.

 

Perustaso (Pt):

Olet harrastanut tanssia lapsena tai olet osallistunut alkeistunnille vähintään yhden lukuvuoden ajan.

 

Jatko 1 (J1) :

Olet osallistunut perustason tunneille vähintään yhden lukuvuoden ajan. Opettaja voi halutessaan siirtää sinut takaisin perustasolle.

 

Jatko 2 (J2), Jatko 3 (J3) ja Edistyneet:

Hallitset  termistöä ja kykenet tekemään askelsarjoja, jotka vaativat muistamista sekä kyseisen lajin tekniikan hallitsemista. Tällä tasolla on käytävä vähintään 2 kertaa viikossa tunneilla ja tuntien pituus on 90 min.

 

Jos et ole varma omasta tasostasi, ota yhteyttä oppilastoimistoomme niin autamme sinua valitsemaan oikean tunnin. Oma taso selviää parhaiten kokeilemalla.