Valitse sivu

Tanssiteatteri Pikkaraisen toiminta käynnistyy!

IMG_0988Tanssikeskus Footlight elvyttää lasten ja nuorten tanssiteatteri Pikkaraisen toiminnan Pinokkio tanssisadulla. Esitykset 13. ja 14.6. klo 18 Teatteri Narrissa (Sörnäisten rantatie 31). Teoksen ovat koreografioineet Tanssikeskus Footlightin opettajat: Taina Schorin-Keltto, Amel Sihvonen ja Katja-Maria Taavitsainen ja tanssijoina näemme koulumme EK-ryhmien oppilaita.

Tanssiteatteri Pikkaraisen kautta haluamme jatkaa Ritva Schorinin 70-luvulla aloittamaa toimintaa, jonka tarkoituksena oli luoda maahamme aktiivisesti toimiva lasten ja nuorten tanssiteatteri. Tanssi on taiteenmuoto, joka ei ole vahvasti mukana valtion tai kuntien tukirakenteissa. Tanssilla ei ole tiloja eikä taloja. Tanssikeskus Footlight ryhtyy nyt rakentamaan tanssiville IMG_0978nuorille estradin, jossa ei kilpailla eikä jaeta palkintoja, ei ole häviäjiä vaan ainoastaan suuria voittoja ja ihania elämyksiä. Siksi valitsimmekin ensimmäiseksi teokseksemme juuri Pinokkion, tarinan nukesta, joka kasvaa koettelemusten kautta oikeaksi pojaksi.

Liput nyt myynnissä toimistollamme Mannerheimintie 6 A ja B. Lippuja voit myös varata toimistoltamme studio@footlight.fi

Hinta: 10 € (+ haluamasi mukainen kannatusmaksu).

Toivottavasti näemme esityksissä!

KATSO KUVIA ESITYKSESTÄ.

Pinokkio

Facebook-tapahtumaan:

pikkarainenface