Valitse sivu

Tanssiteatteri Pikkarainen esittää: Tanssisatu Tuhkimo ja vähän muitakin tanssiteoksia 14. ja 15.6.2016

Tuhkimo2

 

Esitykset 14. ja 15.6.2016 klo 18.00
Liput: 12 €, Tanssikeskus Footlight Toimisto
Varaukset: tel: 0102397690, studio@footlight.fi
Arabia-Sali , Pop&Jazz konservatorio
Arabiankatu 2 A

KATSO KUVIA ESITYKSESTÄ

 

Tanssiteatteri Pikkarainen on Ritva Schorinin 1980-luvun alussa perustama lasten- ja nuorten tanssiteatteri. Vuonna 2015 päätimme aloittaa toiminnan uudelleen. Tuhkimo on uudistuneen Tanssiteatteri Pikkaraisen toinen tanssisatuproduktio.

Tanssi-iltamme muodostuu kahdesta eri osioista. Ensimmäisessä osassa Footlightin erikoiskoulutus ryhmät esittävät koreografioita, joilla koulumme osallistuu eri katselmuksiin ja tapahtumiin mm. Kuopio Tanssi ja Soi -festivaaleille.

Esityksen toinen osa on Tanssisatu Tuhkimo, jonka koreografioista vastaavat Hannaleena Kurola, Amel Sihvonen, Ulpu Puhakka ja Taina Schorin-Keltto.

Footlight on kuulunut maamme johtaviin tanssioppilaitoksiin jo vuodesta 1984 asti. Toimimme Helsingissä ja Espoossa. Tavoitteemme on tarjota oppilaillemme mahtavia kokemuksia tanssitaiteen parissa. Koulumme on tunnettu laajasta esitystoiminnastaan, toimiihan meillä useita eri tanssiryhmiä, kuten Showryhmä Five Steps, Irlantilaisen tanssiryhmä JigIt sekä nuorisoryhmämme, jotka koostuvat EK-ryhmiemme oppilaista. Olemme tuottaneet tanssifestivaali Helsinki Tap & Dance festivaalia vuodesta 2000 asti ja näin tuoneet kansainvälisiä tanssiesityksiä Helsinkiin kymmenittäin.

Tervetuloa katsomaan ja tukemaan Pikkaraisen toimintaa!