Valitse sivu

Säännöt

Taiteen perusopetusryhmiin ilmoittautuminen ja maksujen suoritus

Tunneille tulee ilmoittautua etukäteen täyttämällä ilmoittautumislomake nettisivuillamme www.tanssikeskusfootlight.fi, puhelimitse toimistoomme tai täyttämällä oppilaskortin ja toimittamalla se toimipisteisiimme. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan. Ilmoittauduttuasi toimitamme sinulle laskut ja oppilaskortin, joka on palautettava toimistollemme ennen tunneille osallistumista. Laskusi voit maksaa joko pankkiin käyttäen laskuista löytyviä viitenumeroita tai toimistoomme käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla, Visa Electronilla tai liikuntaseteleillä. Laskuissamme on 2 € toimistomaksu.

Tuntimuutokset ja peruutukset

Ilmoittautumisesi on voimassa koko lukuvuoden ajan. Voit perua osallistumisesi tunneille tehden sen kirjallisesti toimistoomme viimeiseen muutos/peruutuspäivään mennessä, jotka löydät “Hinnat ja jaksot”-sivulta (lukukausimaksulla maksettaessa jakson 6 viimeiseen muutos/peruutuspäivään mennessä). Kirjallisen peruutuksen voit tehdä myös nettisivuillamme www.tanssikeskusfootlight.fi olevalla lomakkeella. Säilytä peruutuksestasi itselläsi kopio ja netistä saamasi vastauslähetys. Puhelimitse emme ota peruutuksia vastaan. Mikäli olet ilmoittautunut tunneille, etkä ole varaustasi perunut, perimme maksun varaamistasi tunneista. Pelkkä tunneilta poisjääminen ei ole peruutus. Tuntimuutokset voit tehdä joko nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai kirjallisesti toimistoomme viimeiseen muutos/peruutuspäivään mennessä. Muutokset astuvat voimaan seuraavan jakson alusta.

Korvaustunnit

Tarjoamme oppilaillemme mahdollisuuden korvata oppilaan omat poissaolot, tuollaista korvaustuntia kutsutaan kiinniottotunniksi. Voit käydä korvaamassa satunnaiset poissaolosi millä tahansa koulumme tunnilla, kuitenkin vain omassa tasoryhmässäsi. Ehtona korvaustuntien käytölle on, että sinulla on vähintään yksi voimassaoleva tuntivaraus. Tuntivarauksensa peruneilla ei ole korvaustuntien käyttöoikeutta. Pidä kirjaa poissaoloistasi ja tulosta kiinniottolomakkeita joko netistä tai pyydä niiltä toimistoltamme. Täytä lomake huolellisesti ja anna se opettajalle tunnille mennessäsi. Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua. Korvaustunnit ovat henkilökohtaisia.

Tunneille osallistuminen

Tunneille osallistuvalla oppilaalla tulee olla koulumme ohjeiden mukaiset varusteet ja kuhunkin lajiin sopivat harjoitusasut. Tunnille sinun on saavuttava ajoissa. Suosittelemme paikalle saapumista vähintään 10 min ennen tunnin alkua, jotta ehdit vaihtaa harjoitusvaatteet ja saapua saliin. Mikäli oppilas myöhästyy tunnilta siten, että lämmittelyosuus on pidetty tai se on jo suhteellisen pitkällä, voi opettaja estää oppilaan osallistumisen tunnille. Oppilas voi korvata menetetyn tunnin kiinniottotunnilla.