Valitse sivu

Rehtorin kirje

 

Hyvät tanssijat!

Hallitus antoi uusia suosituksia aikuisten harrastusten osalta. Oppilaitoksemme on syksyn ajan ollut onnekkaassa asemassa, koska koulussamme on todettu vain yksi mahdollinen altistuminen tunneilla ja siitäkin harmillisesti saimme tosiaan tiedon yli kahden viikon viiveellä.

Kuten tiedätte, ovat tilamme voimakkaasti ilmastoituja, joskus jopa niin, että olette tuon kokeneet jopa liian voimakkaaksi balettitunneilla. Nyt tuo on vahva etu virustorjunnassa. Salimme ovat suuria ja turvavälien ylläpito näin varsin helppoa. Olemme rajoittaneet osallistujamääriä tunneilla, joka sekin osaltaan tukee turvavälien ylläpitomahdollisuutta. Tunneille on siten turvallista osallistua, kunhan kannamme yhdessä vastuun tunnin aikana tapahtuvista liikkumisista.

Teemme kaikkemme, jotta saamme jatkaa lähiopetusta ja siksi toivomme teidän vielä kerran kiinnittävän huomiota seuraaviin suosituksiin:

 

  • Tulkaa tunneille vain täysin terveinä
  • Huolehtikaa käsihygieniasta erityisen tarkasti
  • Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskeja aula- ja pukutiloissamme
  • Vältetään turhia kontakteja aulatiloissamme ja oleskellaan niissä mahdollisimman vähän
  • Mikäli pukuhuoneiden käyttö ei ole välttämätöntä älkää käyttäkö niitä
  • Kiinnittäkää huomiota turvavälien ylläpitoon tunneilla
  • Suosittelemme maskin käyttöä myös tunneilla, mikäli se vain on lajin kannalta mahdollista

 

Viime kevät oli ikävä meille kaikille.  Tanssin opetus/opiskelu verkkomallina on melko mahdoton. Ei meillä kaikilla ole tanssisalia peileineen ja turvallisine lattioineen kotona. Varmistetaan, että saamme jatkaa yhdessä treenaamista, opettajat saavat jatkaa intohimoista työtään ja koulumme 35-vuotias taival jatkuu tämän virusvaivan jälkeenkin. Pestään siis käsiä, käytetään maskeja ja totutellaan milloin mihinkin hankaluuteen. Kyllä me tämän selätämme.

Joulunäytökset tanssimme myös näitä ohjeita ja suosituksia noudattaen. Yleisöön otamme vain turvavälimääräysten salliman yleisömäärän, käytämme kaikki maskeja ja noudatamme kulkureittiohjeita. Pyrimme myös tarjoamaan mahdollisuuden verkkokatsomoon. Näistä lisää marraskuun alussa.

 

We Dance better together!

 

Terveisin

Taina Schorin-Keltto