Valitse sivu

Oppilasedut

Tanssitarvikkeet

Tanssitarvikeliike Footlight Yrjönkatu 25, Helsinki ja Konstaapelinkatu 4, Galleria, Espoo

-20% Capezio-tuotteista
-10 % Gaynor Minden-tuotteista

IMG_0093

IMG_0095

IMG_0094

 

 

Himoksen mökki

Kuikanpesa_7

Tanssikeskus Footlightin oppilaana sinä ja perheesi voitte vuokrata upeaa lomamökkiä Himoksen parhaalla paikalla lomallesi kuikanpesa_5erikoishintaan! Kuikanpesä sijaitsee suositulla Himoslaakson mökkialueella. Tunnelmallinen mökki antaa keskeisen mutta kuitenkin sopivan rauhallisen sijaintinsa ansiosta loistavat tilat viihtyisän loman viettoon.

HimosLomien vastaanotosta HimosCenteristä 0,4 km päässä sijaitsevassa mökistä olet kesällä aivan Länsi-Himoksen rinteiden läheisyydessä nauttimassa Himosvuoren jylhistä maisemista. HimosHotellin uimarantaan matkaa vain 0,7 km. Talvella olet hetkessä rinteillä tai kelkkailemassa.

kuikanpesa2Mökin alakerrassa avautuu valoisa, hyvin varusteltu olohuone, tupakeittiö, sauna- ja pesutilat sekä takka. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on molemmissa nukkumapaikat kahdelle. Toisessa makuuhuoneessa  parisänky ja toisessa erilliset sängyt. Yläkerrassa avautuu tilava parvi, josta löytyy nukkumapaikat kahdelle (erilliset sängyt). Ei lemmikkejä!

Mökin varustus: Jääkaappi, pakastin, astiasto, liesi, mikrouuni, astianpesukone, kuivauskaappi, taulu-TV (myös makuuhuoneessa), videot (DVD and VHS), stereot, takka ja sauna vuolukivikiukaalla. Mökissä ilmalämpöpumppu sekä koneellinen ilmanvaihto joten kesälläkin on mukavan viileät oltavat! Mökeissä on peitteet ja tyynyt, mutta siellä ei ole lakanoita ja pyyhkeitä.

kuikanpesa4Etäisyydet: HimosLomat toimisto 0,4 km Ravintola/hotelli 0,4 km HimosAreena 0,4 km Kauppa 0,4 km Länsi-Himos 0,1 km Pohjois-Himos 3 km Golf 0,7 km Tennis 0,6/5 km.

Tanssikeskus Footlightin oppilaat voivat varata mökkiä suoraan maililla: jukka.keltto (at) footlight.fi. Ota yhteyttä!