Tuula Malo

// Jazz, Lastentanssi, Showtanssi //

Tuula on kannustava opettaja, jonka tunneilla on positiivinen fiilis!

Tanssi on Tuulalle elämäntapa, ja hän onkin tanssinut suurimman osan elämästään. Hänen lajeinaan on vuosien varrella olleet mm. Street, Show, Jazz, Contemporary, Reggaeton ja monet muut lattarit. Hänen monipuolinen taustansa näkyy vahvasti hänen tunneillaan, erilaisia liikekokeiluja ja koreografisia variaatioita haetaan lajeja fuusioimalla.

Tuulalla on pohjakoulutus liikunnan puolelta, jonka lisäksi hän on suorittanut Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Jyväskylän yliopistossa. Liikunta-alan asiantuntijatehtävien sekä tanssinopetustyön lisäksi hänellä on vahva tausta fysiikkavalmennuksesta, ja hän onkin tehnyt tanssijoille oheisharjoitteluohjelmia kehittääkseen heidän lihasvoimaansa ja liikkuvuutta. Tanssinopetustyötä hän on tehnyt jo pitkään, oppilaiden ikäjakauma on ollut lapsista senioreihin.

Tuula on esiintynyt tanssijana muun muassa musiikkivideoissa, teatterilavoilla, taustatanssijana sekä erilaisissa näytöksissä. Hän on kilpaillut Katutanssi- ja Performing Arts -lajien muodostelmissa ja pienryhmissä saavuttaen muutamia voittojakin muodostelmien kanssa ikäkausimestaruuskisoissa. Hän on tehnyt koreografioita eri ryhmille, toiminut teatteriproduktiossa tanssikapteenina sekä kesäteatterissa koreografina.

Oman liikkeen löytäminen, oman persoonan esille tuominen on Tuulalle tärkeää. Hän kannustaa oppilaitaan kokeilemaan omia rajojaan ja ilmaisemaan itseään tanssin keinoin. Hän panostaa turvalliseen harjoitteluun, jossa jokainen oppilas saa olla oma, ainutlaatuinen itsensä, ja jossa kaikkia kannustetaan tasapuolisesti. Koreografioissa tehdään huolellista tekniikkaa, mutta panostetaan myös ilmaisuun, musiikin ja liikkeen tulkintaan. Tanssin ilo korostuu Tuulan tunneilla ihan aina!

TANSSIKESKUS FOOTLIGHT KESKUSTA

SALIT: MANSKU 1-4
Mannerheimintie 6 A-B (4.krs.),
00100 Helsinki
Puh: 010 239 7690 / 050 551 3362
Email: studio@footlight.fi
Aukioloajat
Kaikki laskutusasiat hoidetaan Manskun oppilastoimistossa, sähköposti  laskutus@footlight.fi
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LEPPÄVAARA

SALIT: LEPPIS 1-3
Konstaapelinkatu 4
(Kauppakeskus Galleria 2. krs.)
02650 Espoo
Puh: 050 373 1951
Aukioloajat 
Leppiksessä toimii täyden palvelun tanssitarvikeliike, joka palvelee kaikissa tarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissä.
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LAUTTASAARI

SALIT: LAUTTIS 1-3
Itälahdenkatu 18A, 2. kerros
00210 HELSINKI
Aukioloajat 
TUNNIT KAUPUNGINOSISSA:
ROIHUVUORI: Porolahden peruskoulu, Roihuvuorentie 2, liikuntasali
LAAJASALO: Borgströminmäen asukastila, Föglönkuja 1 (Kruunuvuorenranta)
TANSSITARVIKELIIKE 
FOOTLIGHT JA NETTIKAUPPA
Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki
Konstaapelinkatu 4, 02650 Espoo

Yhteistyökumppanit

fiFinnish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram