Sathis Hettithanthri

// Hip Hop, Show //

Tanssinopettajana Sathis Hettithanthri tuo rikkaan kokoelman taitoja ja kokemuksia, jotka ovat ainutlaatuisia tanssimaailmalle Suomessa. Hänen alkuperänsä on kaunis Sri Lanka, jossa hän varttui perheessä, jolla on pitkä historia kyseisen maan taidemaailmassa. Hän aloitti tanssiuransa viiden vuoden iässä isänsä Thumula Sena Hettithanthrin kanssa, joka oli johtava puolestapuhuja perinteisen Sri Lankan tanssin tutkimuksessa. Muutettuaan Suomeen 25 vuotta sitten hän opiskeli tanssin kaikkia muotoja klassisesta baletista hiphopiin. Siitä lähtien kun hän on muuttanut tänne, hänestä on tullut yksi maan parhaista tanssinopettajista ja koreografeista.

Ennen kuin hän vaihtoi opetukseen ja koreografiaan, Sathis oli yksi johtavista tanssikilpailijoista sekä Suomessa että kansainvälisessä tanssimaailmassa.

Opettajana Sathis uskoo vahvasti, että kuka tahansa voi oppia tanssimaan. Hänet tunnetaan hyvin opettajana, joka innostaa opiskelijoita saavuttamaan tanssikokemuksessaan yhä korkeammat tasot. Sadat hänen entisistä ja nykyisistä opiskelijoistaan ​​kuvaavat mielellään, kuinka hän on antanut voimakkaita positiivisia kokemuksia heidän elämässään. He kuvaavat myös, kuinka Sathisilla on heistä erittäin suuret odotukset. Nämä odotukset olivat aina haaste, mutta johtivat uskomattomaan oppimiseen.

Sathis opettaa monia tanssityylejä omalla tavallaan. Näitä tyylejä ovat performanssitaide, showtanssi, hip-hop ja locking. Hänen tunneillaan tutkitaan myös tekniikoita, ilmaisua ja luovia näkökulmia. Tanssijat, jotka haluavat tutustua esimerkiksi tanssihistoriaan ja teoreettiseen koulutukseen, löytävät sen myös hänen tunneillaan.

Nykymaailmassamme tanssiin sisältyy muutakin kuin vain kaupallista taidetta. Oppitunnillaan Sathis antaa paljon suuremman kuvan tanssimaailmasta kuin kukaan, joka ei ole kokenut hänen opetustaan, voi kuvitella.

Klikkaa TÄSTÄ Sathiksen tunteihin.

TANSSIKESKUS FOOTLIGHT KESKUSTA

SALIT: MANSKU 1-4
Mannerheimintie 6 A-B (4.krs.),
00100 Helsinki
Puh: 010 239 7690 / 050 551 3362
Email: studio@footlight.fi
Aukioloajat
Kaikki laskutusasiat hoidetaan Manskun oppilastoimistossa, sähköposti  laskutus@footlight.fi
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LEPPÄVAARA

SALIT: LEPPIS 1-3
Konstaapelinkatu 4
(Kauppakeskus Galleria 2. krs.)
02650 Espoo
Puh: 050 373 1951
Aukioloajat 
Leppiksessä toimii täyden palvelun tanssitarvikeliike, joka palvelee kaikissa tarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissä.
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LAUTTASAARI

SALIT: LAUTTIS 1-3
Itälahdenkatu 18A, 2. kerros
00210 HELSINKI
Aukioloajat 
TUNNIT KOULUILLA
ROIHUVUORI: Porolahden peruskoulu, Roihuvuorentie 2, liikuntasali
TANSSITARVIKELIIKE 
FOOTLIGHT JA NETTIKAUPPA
Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki
Konstaapelinkatu 4, 02650 Espoo

Yhteistyökumppanit

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram