Robyn Vuorela

// Commercial Dance, Heels, Show, Lyrical Jazz, Theatrical Jazz //

Robyn on tanssija, näyttelijä ja laulaja, joka toimii myös koreografina ja tanssinopettajana. Hän on valmistunut tanssitaiteiden maisteriksi London Studio Centrestä sekä ammattitanssijaksi Tukholman Balettakademiesta.

Tanssinopettajana Robyn on työskennellyt eri puolilla Suomea. Tämän lisäksi hän on opettanut Tukholmassa Danshusetissa sekä Lontoon tanssikouluissa, kuten  Flow Dance Oval, BASE Studios ja The Manor.

Robyn tunnetaan monipuolisena, päämäärätietoisena ja aurinkoisena opettajana. Hänelle tärkeää on jokaisen oppilaan kohtaaminen heidän taitotasollaan.

Esiintyjänä Robyn on työskennellyt mm. Vaasan Kaupunginteatterissa esityskaudella 2021-2022 sekä kiinnityksellä Ismo Dance Companyssa 2022. Lisäksi hänet on voinut nähdä mm. tv-tuotannoissa Emma Gaala 2020, Idols Suomi 2019 ja Tähdet, tähdet! 2019 sekä Saara Aallon “Wild Wild Wonderland” kesäkiertueella 2018.

Jokaisella tunnilla tehdään alkulämmittelyt, jotka valmistavat tekniikkaharjoituksiin. Tunnin päätteeksi opetellaan koreografiaa, jossa sovelletaan jo opittua tanssitietoa. Robynin tunneilla keskitytään liikeilmaisuun teatterin keinoin, sillä tarinankerronta on yksi tärkeimmistä elementeistä myös tanssiteoksia luodessa.

Musical Theatre Jazz
Pidätkö musikaaleista ja teatterista? Tällä tunnilla opit tanssin ja roolityöskentelyn yhdistämisestä tarinankerronnan kautta. Musical Theatre Jazz tunnista on hyötyä kaikenlaisille tanssijoille ja liikkujille, sillä kyky eläytyä ja ilmaista on tärkeä esiintyjän työkalu. Tunnille voit osallistua avojaloin, jazztossuissa tai karaktäärikengissä.

Jazz (Show ja Lyrical Jazz)
Tunneilla harjoitella jazztanssille ominaisten dynaamisia liikkeitä, isolaatioita ja rytmiikkaa. Lisäksi tunnilla tehdään alkulämmittelyt sekä teknisiä harjoituksia, jotka yhdistyvät koreografiassa. Tunneilta saat myös itsevarmuutta omaan ilmaisuun ja tanssimiseen. Tunnille voit tulla avojaloin tai jazztanssitossuilla.

Commercial
Robynin koreografiapainotteisella tanssitunnilla yhdistyvät niin katutanssilajien kuin jazztanssin askeleet. Commercial on useamman tanssilajin fuusio, jota tanssitaan usein populaarimusiikkiin. Robynin koreografiat ottavat inspiraatiota mm. Musiikista, artisteista, musiikkivideoista ja elokuvista. Tunnille voit osallistua rennoissa vaatteissa ja lenkkareissa.

Heels
Heels tanssitunneilla opetellaan hyvää kannatusta, selkeitä linjoja sekä painonsiirtoja. Siitä on hyötyä niin artisteille kuin tanssijoille, sillä useammin esiintyjiltä vaaditaan kykyä tanssia myös korkokengissä. Tunnin tarkoitus on valmistaa tanssijoita turvalliseen harjoitteluun, jossa käydään läpi teknisiä perusteita sekä opitaan soveltamaan niitä koreografiassa. Ota mukaan tanssimiseen soveltuvat korkokengät.

Robynin löytää sosiaalisesta mediasta:
Instagram:  robyn.vuorela
TikTok: robyn.vuorela
YouTube: Robyn’s Finery
Facebook: Robyn Vuorela Artist