Reine Antonio

// Commercial Dance, Show, Lyrical Jazz //

Reine on energinen ja kannustava opettaja jonka tunneilla ei hymy hyydy!

Reine on aloittanut Footlightilla vuodesta 2013 päälajeinaan Show, Jazz ja Lyrical Jazz. Hän pyrkii tanssijana olemaan mahdollisimman monipuolinen ja vuosien varrella kokemusta on kertynyt myös broadway tanssista, nykytanssista, streetistä ja commercial dancesta. Aikaisempaa kokemusta löytyy myös joukkuevoimistelusta, sirkusarkobatiasta ja jopa cheerleadingistä! 

Kuva joulunäytöksestä

Reine haluaa kannustaa oppilaita testaamaan omia rajojaan ja ylittämään itsensä turvallisuuden merkeissä. Liikkeet suoritetaan oikein, terveyttä ja kehoa kunnioittaen. Tiimipelaajana Reinelle on tärkeää turvallisen ympäristön luominen, jotta oppilas saa parhaat työkalut kehittyä itsevarmaksi tanssijaksi. Reinen tunneilla jokaisella oppilaalla on vapaus olla erilainen ja omanlainen.

Tunneilla hän painottaa erityisesti puhdasta tekniikkaa, positiivista energiaa ja muiden kannustamista. Koreografioita tehdään säännöllisesti jotta oppilas pääsee hyödyntämään oppimaansa tekniikkaa ja ennen kaikkea ilmaisemaan itseään. Salissa pidetään aina hyvä meininki yllä ja treenataan kovaa tanssin iloa unohtamatta!

Tällä hetkellä Reine tanssii useiden eri ammattilaisten tunneilla ja haluaa jatkuvasti laajentaa ja parantaa osaamistaan opettajana ja ammattitanssijana. 

Lisäksi Reine valmentaa Footlightin nuorten kisaryhmää Shadowlight joka on pärjännyt menestyksekkäästi eri kilpailuissa.

Reinen kisaryhmän koreografia Orphans