Reine Antonio

// Commercial Dance, Show, Street, Lastentanssi //

Reine on energinen ja kannustava opettaja jonka tunneilla ei hymy hyydy!

Reine on aloittanut Footligtilla vuodesta 2013 päälajeinaan Show, Jazz ja Lyrical Jazz. Hän pyrkii tanssijana olemaan mahdollisimman monipuolinen ja vuosien varrella kokemusta on kertynyt myös Broadway tanssista, Nykytanssista, Dancehallista, Streetistä ja Commercial Dancesta. Aikaisempaa kokemusta löytyy myös joukkuevoimistelusta, sirkusarkobatiasta ja jopa cheerleadingistä! Pikkuhiljaa vuosien varrella syntyi halu jakaa omaa intohimoa myös muille, ja päätti ryhtyä ammattilaiseksi.

Reine haluaa kannustaa oppilaita testaamaan omia rajojaan ja ylittämään itsensä turvallisuuden merkeissä. Tiimipelaajana Reinelle tärkeää on turvallisen ympäristön luominen, jotta oppilas saa parhaat työkalut kehittyä itsevarmaksi tanssijaksi. Yksilöllisyys on Reinelle erittäin tärkeää, ja hän haluaakin että jokaisella oppilaalla on vapaus olla erilainen ja omanlainen.

Tunneilla hän painottaa erityisesti puhdasta tekniikkaa, positiivista energiaa ja muiden kannustamista. Tärkeää on, että liikkeet suoritetaan oikein, terveyttä ja kehoa kunnioittaen. Tunneilla tehdään koreografioita säännöllisesti, jotta oppilas pääsee hyödyntämään oppimaansa tekniikka ja ennen kaikkea ilmaisemaan itseään. Salissa pidetään aina hyvä meininki yllä ja treenataan kovaa tanssin iloa unohtamatta!

Tällä hetkellä Reine tanssii useiden eri ammattilaisten tunneilla ja haluaa jatkuvasti laajentaa ja parantaa osaamistaan opettajana ja ammattitanssijana.

Klikkaa TÄSTÄ Reinen tunteihin.

TANSSIKESKUS FOOTLIGHT KESKUSTA

SALIT: MANSKU 1-4
Mannerheimintie 6 A-B (4.krs.),
00100 Helsinki
Puh: 010 239 7690 / 050 551 3362
Email: studio@footlight.fi
Aukioloajat
Kaikki laskutusasiat hoidetaan Manskun oppilastoimistossa, sähköposti  laskutus@footlight.fi
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LEPPÄVAARA

SALIT: LEPPIS 1-3
Konstaapelinkatu 4
(Kauppakeskus Galleria 2. krs.)
02650 Espoo
Puh: 050 373 1951
Aukioloajat 
Leppiksessä toimii täyden palvelun tanssitarvikeliike, joka palvelee kaikissa tarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissä.
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LAUTTASAARI

SALIT: LAUTTIS 1-3
Itälahdenkatu 18A, 2. kerros
00210 HELSINKI
Aukioloajat 
TUNNIT KOULUILLA
ROIHUVUORI: Porolahden peruskoulu, Roihuvuorentie 2, liikuntasali
TANSSITARVIKELIIKE 
FOOTLIGHT JA NETTIKAUPPA
Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki
Konstaapelinkatu 4, 02650 Espoo

Yhteistyökumppanit

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram