Pääsky Miettinen

// Show, Lastentanssi, Lasten Show, Street //

Olen valmistunut tanssija-koreografiksi The Danish National School for Performing Arts -koulusta Kööpenhaminasta keväällä 2022.

Korkeakoulutuksen ja sitä edeltäneen monen vuoden aktiivisen tanssin harrastamisen aikana olen kartuttanut monipuolisesti kokemusta nyktanssista, showtanssista, katulajeista kuten housesta ja hiphopista, baletista, jazzista, improvisaatiosta ja kehonhuollosta. Opettamiseen ja lasten kanssa työskentelyyn osaamiseni on kertynyt esimerkiksi toimiessani usean vuoden ajan kesäleirien ohjaajana ja luistelukouluopettajana ennen siirtymistäni tanssin pariin.

Tunneillani tärkeää on tanssista nauttiminen, luottamuksen kasvattaminen omaan liikkeeseen ja kehoon sekä kannustavan ja mukaan kutsuvan ilmapiirin luominen. Ajattelen, että tanssitunnille kokoonnutaan oppimaan yhdessä ryhmän kanssa, haastamaan itseään turvallisessa ohjauksessa ja saamaan riemua tanssin ilmaisullisuudesta sekä leikkisyydestä. Kannustan oppilaita kuuntelemaan luovuuttaan sekä kannustamaan toisiaan heittäytymään liikkeen pyörteisiin. Toisaalta kiinnitän paljon huomiota siihen, että harjoitteisiin saa rauhaa keskittyä, jotta omalle keholle sopivat liikeradat löytyvät ja tanssista tulee näin hauskan lisäksi turvallista.

Tervetuloa tanssimaan kanssani!