Maria Grotell

// Broadway, Commercial Flashback //

Maria (o.s. Härkönen) on harrastanut tanssia taaperosta asti. Klassinen baletti vaihtui 12-vuotiaana katutansseihin, joita hän pitkään myös opetti. Maria suoritti Footlightin EK-ohjelman 2003-2005, ja on opettanut koulussamme vuodesta 2004. Hän on myös tanssinut tanssiryhmä Five Stepsin riveissä aktiivisesti vuodesta 2005 lähtien, ja vastaa nykyään suuresta osasta ryhmän koreografioista. Vuonna 2007 hän vietti syksyn New Yorkissa opiskellen tanssia ja laulua Broadway Dance Centerissä ISVP’n kautta. Marialla on runsaasti esiintymiskokemusta: muun muassa esitanssijana 50 Cent’in ja Busta Rhymes’in keikoilta, Helsinki Dance tapahtumista, messuilta ja palkintogaaloista, erinäisistä yksityistilaisuuksista sekä YLE:n tuotannoista. Tanssin ohella hän työskentelee terveydenhoitajana (yamk) ja harrastaa musiikkia.

Broadway Show (Open level): Tunti kaikille musikaaleista innostuneille! Jos et ole aikaisemmin harrastanut show/jazz-tanssia, suosittelen tämän tunnin ohelle toista viikkotuntia jommastakummasta lajista. Tunnilla keskitytään teatteritanssityylin saloihin ja esiintymiseen erilaisten harjoitusten sekä koreografian oppimisen kautta. Suuri osa koreografioista on suunniteltu koroilla tanssittavaksi, mutta toimivat toki yhtä hyvin ilmankin. Korkokengät hankit kätevimmin Footlightin tanssitarvikeliikkeestä, tietenkin oppilasalennuksen kera. Joustavat, vartalonmyötäiset treenivaatteet suositeltavia (ei leveitä lahkeita jos tanssit koroilla). Opettajana olen energinen, kannustava ja tarkka, kiinnitän etenkin huomiota tanssisi ilmaisuun ja musikaalisuuteen. Lämpimästi tervetuloa!

TANSSIKESKUS FOOTLIGHT KESKUSTA

SALIT: MANSKU 1-4
Mannerheimintie 6 A-B (4.krs.),
00100 Helsinki
Puh: 010 239 7690 / 050 551 3362
Email: studio@footlight.fi
Aukioloajat
Kaikki laskutusasiat hoidetaan Manskun oppilastoimistossa, sähköposti  laskutus@footlight.fi
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LEPPÄVAARA

SALIT: LEPPIS 1-3
Konstaapelinkatu 4
(Kauppakeskus Galleria 2. krs.)
02650 Espoo
Puh: 050 373 1951
Aukioloajat 
Leppiksessä toimii täyden palvelun tanssitarvikeliike, joka palvelee kaikissa tarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissä.
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT LAUTTASAARI

SALIT: LAUTTIS 1-3
Itälahdenkatu 18A, 2. kerros
00210 HELSINKI
Aukioloajat 
TANSSIKESKUS FOOTLIGHT ROIHUVUORI 

Porolahden peruskoulu, Roihuvuorentie 2, liikuntasali


TANSSIKESKUS FOOTLIGHT 
LAAJASALO

Borgströminmäen asukastila, Föglönkuja 1 (Kruunuvuorenranta) 

Laajasalon peruskoulun liikuntasali, Holmanmoisionpolku 1
TANSSITARVIKELIIKE 
FOOTLIGHT JA NETTIKAUPPA
Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki
Konstaapelinkatu 4, 02650 Espoo

Yhteistyökumppanit

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram