Felicia Karrenberg

// Commercial Dance, Street, Hip Hop, Taaperotanssi //

Felicia Karrenberg on seurannut intohimoaan lapsuudesta asti ja se on aina ollut tanssiminen. Alusta asti siitä muodustui Felicialle rakas harrastus ja sitten kehittyi ammatiksi.

Felicia on lämminsydäminen ja kannustava tanssinopettaja. Hän valmistui Scandinavian Dance Academysta keväällä 2020, Tukholmassa. Felician tanssitausta koostuu kilpailemisesta, monipuolisesta treenaamisesta, sekä EK-ryhmistä Footlightissa ja muissa tanssikouluissa. Felician päätanssityylit ovat Commercial Dance, Show ja Hip Hop. Tämän lisäksi Felicia on opettanut myös mm. Lastentanssi- ja Street-tunteja. Felicia pyrkii aina saamaan lajaa kokemusta, ja on treenannut eri tanssilajeja myös kansainvälisellä areenalla esimerkiksi Lontoossa. Felicia on tanssijana erittäin luova, energinen ja vahva. Tanssityylit, jotka ovat rakentaneet ja inspiroineet häntä tanssijana ja tanssinopettajana, ovat Showtanssi, Hip Hop, Baletti, Jazz, Latino, Heels, Dancehall, Commercial, ja eri Street-tyylit. Felicia hallitsee useita tanssityylejä monipuolisen treenaamisen ansiosta. Felicia on myös saanut tanssi- ja esiintymiskokemusta ollessaan mukana musikaaleissa Svenska Teatternilla.

Tunneilla on tärkeää, että antaa kaikkensa, koska silloin kehittyy tanssijana. Oppilaiden kehittyminen on ilo nähdä, ja sitä tulee jokainen oppilas saavuttamaan, koska Felicia on aktiivinen antamaan palautetta ja kannustamaan. Hän haluaa opettaa oppilaitaan saavuttamaan tavoitteitaan. Tanssitunnit koostuvat energiasta, voimasta ja hyvän olon tunteesta. Tanssin tunneilmaisu tunneilla on tärkeää, sitä treenataan saadakseen tunnetta miten tanssitaan esityksissä, artistien kanssa ja musiikkivideoissa. Pidetään hauskaa ja kannustetaan toisiamme.