Eevi Käki

// Showtanssi, Lastentanssi, Lasten Show, Lyrical Jazz //

Eevi on Footlightin omia kasvatteja. Hän aloitti Footlightin erikoiskoulutusryhmässä vuonna 2013 päälajeinaan show- ja nykytanssi. 

Erikoiskoulutus- ja kisaryhmävuosien aikana kokemusta kertyi myös baletista, jazzista, hiphopista sekä stepistä. Ennen tätä hän kilpaili useita vuosia joukkuevoimistelussa. Footlightilla tanssiessaan Eevi osallistui aktiivisesti kilpailutoimintaan sekä Suomessa että ulkomailla.

Eevi palasi takaisin tanssin pariin opettajana 2021 ja opettaa tällä hetkellä show-tanssia ja lastentanssia. Opettajana Eevi uskoo positiivisen tekemisen kautta oppimiseen ja on tunneillaan kannustava ja energinen. Tunneilla tärkeintä on yhdessä tanssiminen sekä uusien taitojen ja tekniikoiden oppiminen turvallisessa ympäristössä. 

Tanssisalissa opitaan tanssitekniikan ja ilmaisun lisäksi myös sosiaalisia taitoja, sekä lisätään valmiuksia toimia osana ryhmää. 

Eevin mielestä nämä tiedot ja taidot kantavat myös tanssisalin ulkopuolella, ja siksi kiinnittää niihin erityistä huomiota opettaessaan.