Anastasia Dunets

// Baletti //

Anastasia on valmistunut kuuluisasta Vaganova-balettiakatemiasta. Hän on esiintynyt tanssijana Pietarin Mariinski-teatterissa, Berliinin Staats Oopperassa sekä Suomen Kansallisbaletissa. Anastasialla on klassisen tanssin opettajan kandidaatin tutkinto. Hän on jakanut tanssin iloa ja taitoaan opettamalla balettia yli 15 vuoden ajan sekä Suomessa että ulkomailla.

”Unelmani tanssijana alkoivat jo taaperona. Täynnä innostusta ja pelkoa, selasin hyväksyttyjen opiskelijoiden listaa Vaganovan akatemiaan.

Onneksi kohtalo oli puolellani, eikä minun koskaan tarvinnut katsoa taakseni. Kasvaessani huippulaatuisessa akatemiassa aloin työskennellä intohimoisesti, oppien kurinalaisuutta ja perinteitä. Valmistumiseni jälkeen, lennettyäni pois uudesta kotipesästäni, tutkin maailmaa ja löysin oman itseni. Voitin lukuisia palkintoja, suoritin kursseja, projekteja ja tutkintoja ja ymmärsin, kuinka paljon rakastan tietojani jakamista ja uusien tanssijoiden auttamista löytämään oman polkunsa... poissa pesästä.”