Valitse sivu

Showtanssi

Kaikki Show -tuntimme TÄSTÄ.

Showtunnit ovat vauhdikkaita tanssitunteja. Show voi olla oikeastaan mitä vain tanssityyliä aina perinteisistä musikaali- ja teatteritanssista jazztanssiin, latinalaisiin tansseihin unohtamatta tämän päivän uusimpia trendejä.

Showtanssitunneilla lämmitellään aina kunnolla ennen kuin mennään teknisempään osioon, joka perustuu baletin perustekniikkaan. Sitten käydään läpi lihaskuntoa ja venytellään. Lattian poikki tehdään erilaisia hyppyjä sekä liikkuvia askelsarjoja. Tunneilla uudet tanssisarjat alkavat yleensä aina jakson alussa.

Varusteet: Ihonmyötäiset vaatteet, päkiäsuojat tai tossut. Broadway style tunneilla tarvitsette myös tanssikorkkarit. Suosittelemme: Capezion H07 Footundeezeja, PP15 Jag tossuja sekä 656 Theatrical Footlight korkokenkiä. Pitkät hiukset kiinni ja ylimääräiset kellot ja korut pois.

Laadukkaat tanssitarvikkeet löydät Tanssitarvikeliike Footlightista Helsingistä, Espoosta sekä verkkokaupasta www.footlight.fi. Älä unohda upeaa oppilasalennustamme liikkeen kaikista tuotteista!

footUndeez_H07_1036 656 BLK_SM PP15 BLK_large