Valitse sivu

Erikoiskoulutus- ja kisaryhmät

LISÄHAKU ALKAA, HAE MUKAAN 6.1.2019 MENNESSÄ!!

Koetanssitilaisuus järjestetään 13.1.2019. Hakijalle ilmoitetaan kunkin ryhmän koetanssin alkamis- ja päättymisaika hakuajan päätyttyä.

PDF-hakulomake TÄSTÄ

Word-hakulomake TÄSTÄ

Liitä hakulomakkeeseen kasvokuva ja toimita lomake osoitteeseen:

 • Tanssikeskus Footlight/EK-lisävalinta
  Mannerheimintie 6 A, 4krs
  00100 HELSINKI 

tai sähköpostilla:

 • studio(at)footlight.fi
  otsikko: EK-lisävalinta

 

Koulussamme toimii useita koulutusryhmiä (EK), jotka on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat kehittyä tanssijoina ja saada huimia kokemuksia esiintymisten ja hauskan yhdessä tekemisen parissa.

Koulutusryhmämme treenaavat useita eri tanssilajeja tasavertaisesti. Koulutusohjelmamme antavatkin maan monipuolisimman tanssin pohjakoulutuksen.

Ryhmämme toimivat koulun edustusjoukkueina erilaisissa tanssitapahtumissa ja kilpailuissa. Vuosittain teemme myös tanssiteoksen Tanssiteatteri Pikkaraisen tuotantona.

 

Ryhmät toimivat eri ikäryhmissä, jotka ovat:

 1. 7-9-vuotiaat
 2. 10-13-vuotiaat
 3. 14-16-vuotiaat
 4. Junior kisaryhmä
 5. Kisaryhmä
 6. Aikuisten kisaryhmä

 

Opetuslajit ovat:

 1. Showtanssi
 2. Nykytanssi
 3. Steppi
 4. Baletti
 5. Katutanssilajit

 

Opiskelu:

Erikoiskoulutusryhmien oppilaat treenaavat kolmesta seitsemään tuntiin viikossa ikäryhmästä riippuen. Oppilaat sitoutuvat vuodeksi kerrallaan mukaan ryhmän toimintaan, kesken lukuvuotta ei oppilas voi irtisanoutua ryhmästä. Oppilaalla on ensimmäisen lukukauden alettua 14 pv kokeiluaika, jonka päätyttyä hän voi perua osallistumisensa ryhmään. Peruneen oppilaan tulee kuitenkin suorittaa tuntimaksuhinnaston mukainen korvaus ensimmäisen jakson osalta (190 €). Tunnit sijoittuvat kaikkiin kiinteisiin toimipisteisiimme. Tapahtumien ja kilpailujen osallistumismaksut eivät kuulu lukukausimaksuihin. Oppilaalla tulee olla lajikohtaisesti asianmukaiset varusteet tunneilla sekä oppilaan tulee hankkia edustusryhmän asut sisältäen housut, hupparin, kaksi t-paitaa ja treenilaukun. Varusteet tilataan ja varustetaan oppilaitoksen logolla koulun toimesta. Kullakin ryhmällä on oma asunsa.

 

Opetusmäärät:

 • Ikäryhmä 1: Ryhmällä on kolme pakollista ryhmätuntia ja kaksi vapaavalintaista tuntia viikossa. Vapaavalintaisen tunnin voi jokainen valita omien mieltymystensä mukaan avoimesta lukujärjestyksestämme.
 • Ikäryhmä 2: Ryhmällä on neljä pakollista ryhmätuntia ja kaksi vapaavalintaista tuntia viikossa.
 • Ikäryhmä 3: Ryhmällä on neljä pakollista ryhmätuntia ja neljä vapaavalintaista tuntia viikossa.
 • Junior kisaryhmä: Ryhmällä kaksi harjoituskertaa viikossa. Jäsenet voivat lisäksi valita yhden vapaavalintaisen tekniikka tunnin koulumme avoimesta lukujärjestyksestä. Oppilaan valitessa olla käyttämättä tuota vapaavalintaista tuntia, ei alenna kisaryhmän lukukausimaksua.
 • Kisaryhmä ja Aikuisten kisaryhmä: Ryhmällä on kaksi harjoituskertaa viikossa. Ryhmän jäsenet voivat lisäksi valita kaksi vapaavalintaista tekniikka tuntia koulumme avoimesta lukujärjestyksestä. Oppilaan valinta olla käyttämättä tuota vapaavalintaisia tunteja, ei alenna kisaryhmän lukukausimaksua.

 

Lukukausimaksu (20 vkoa) kaudelle 2018-2019:

 1. 7-9-vuotiaat 630 € (Vuosimaksu 1260 €)
 2. 10-13-vuotiaat 730 € (Vuosimaksu 1460 €)
 3. 14-16-vuotiaat 750 € (Vuosimaksu 1500 €)
 4. Junior kisaryhmä 500 € (Vuosimaksu 1000 €)
 5. Kisaryhmä 550 € (Vuosimaksu 1100 €)
 6. Aikuisten kisaryhmä 550 € (Vuosimaksu 1100 €)

Tapahtumien ja kisojen osallistumismaksut eivät sisälly lukukausimaksuun.


Haku:

Erikoiskoulutusryhmien haku alkaa 5.5.2018.

Koetanssitilaisuudet järjestetään 9.-10.6.2018 Mannerheimintien toimipisteessämme. Hakijalle ilmoitetaan kunkin ryhmän koetanssin alkamis- ja päättymisaika hakuajan päätyttyä.

 

 

 

 •  

 

 

Valitse sivu